Forbruger

Grøn energi

Tænker du på energien? Det gør vi også. Uanset, hvilken udfordring, du står over for i forbindelse med dine energikilder, kan vi hjælpe dig med råd og vejledning omkring de mest ideelle løsningsmuligheder. På den måde opnår du den størst mulige energibesparelse og forsyningssikkerhed.

Solvarme
Har du et varmeforsyningsanlæg, er det sjældent en større proces at tilføje det et solvarmeanlæg. Med et optimalt dimensioneret solvarmeanlæg, vil du kunne spare 50-60 procent på energiforbruget til opvarmning af dit brugsvand.

Varmepumpe
Fællesbetegnelsen ‘varmepumpe’ dækker over jordvarmeanlæg, luft-til-vand-anlæg og luft-til-luft-anlæg. Det nyeste inden for varmepumper er anlæg kombineret med solvarmeanlæg, og denne kombination er fremtidssikret, da den gør dig 100 procent uafhængig af fossile brændstoffer. Varmepumpen er et godt alternativ til pladskrævende jordslanger, og med et minimalt forbrug af strøm udnytter varmepumpen den gratis energi, der altid findes i luften og jorden. For hver kilowatt, som varmepumpen bliver tilført, kommer der mindst tre retur.

I både nybyggeri og eksisterende boliger kan der spares op til 60 procent på varmeregningen i forhold til opvarmning med oliefyr. Samtidig giver varmepumpen mulighed for en bedre energiklassificering, hvilket kan være et plus ved boligsalg. Varmepumpen er en gennemprøvet teknologi, der anbefales af energi- og miljøeksperter.

Biobrændsel
Biobrændsel er en af fremtidens vigtigste energiformer. Stigende oliepriser og øget miljøbevidsthed har sat ekstra fokus på biobrændsel, der har mange fordele. Biobrændsel er for eksempel CO2-neutral, fordi den mængde CO2, der frigives ved afbrænding, er lige så lille, som hvis træet var rådnet ude i naturen. For at udnytte biobrændsel optimalt skal kedelkonstruktion og anlæg være dimensioneret præcist til det aktuelle varmeforbrug. Vi har løsningen, der passer perfekt til opvarmningen af din bolig, uanset, om du vil fyre med træpiller, skovtræ eller flis.

Andre energikilder
Vi arbejder naturligvis også med andre energikilder ud over solvarme og varmepumper. Vi forestår også gerne den almindelige udskiftning af eksisterende gas- eller oliekedler til tilsvarende nyere varmekilder, ligesom vi også kan tilbyde installering af pillefyr. 

Finansiering med grønt lån
Få en bedre og mere klimarigtig bolig med en lavere energiregning til en af markedets laveste renter. Med vores nye, grønne lån får du en rente på helt ned til 3,95 procent på energiforbedringer i din bolig, og får dermed en fornuftig økonomi i energirenoveringen.

Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om grønt lån og de forskellige energikilder.

EO-Energifolder-E13-1

Download folder

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* = Obligatorisk felt