Kunderne siger…

Jeg skylder at oplyse, at jeg har været meget tilfreds med den måde, I har håndteret opgaven på. Med den kvalitet I har lagt i arbejdet, glæder vi os nu helt til, at det bliver koldt igen.

Erhvervskunde, varmeinstallationer

I skal vide, at vi har været meget tilfredse med jeres montør, som på dygtig, tålmodig og yderst kompetent vis løste en installation, hvor den skriftlige dokumentation fra leverandøren havde en del huller.

Privatkunde, installation

Jeg vil gerne sige tak for jeres arbejde både på mine egne vegne og fra min nabo, som jeg anbefalede jer til. Hils jeres dygtige montør.

Privatkunde, åbning af vand

Stor tak for hjælpen med problemet med afløbet i vores vaskekælder. Det er trygt at vide, at ERNST OTTO A/S er der, når det behøves.

Boligselskab, tilstoppet afløb fra vaskemaskine

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose jeres medarbejder, som var meget effektiv og servicemindet. Vi ringer helt sikkert til jer en anden gang, når behov opstår.

Erhvervskunde, installation af varmtvandsbeholder

Vi siger stor tak for det udførte arbejde, og jeg skal hilse fra min hustru og fortælle, at det i dag var første gang i 3 år, hun fik et bad, som hun gerne ville have det.

Privatkunde, VVS arbejde