Om ERNST OTTO A/S

ERNST OTTO A/S har leveret professionelle VVS løsninger til private, institutioner og virksomheder i mere end 70 år og er en anerkendt dynamisk virksomhed med kunder på store dele af Sjælland.

Moderne teknologi har for længst fundet vej ind i den gamle hæderkronede virksomhed, som i dag tæller 25 ansatte. Lagerstyring og registrering af arbejdsopgaverne behandles i dag elektronisk - både af det administrative personale og af medarbejderne ude hos kunderne.

Specialist i tekniske installationer
ERNST OTTO A/S er samtidig opdateret på den nyeste teknologi indenfor alle typer af VVS-installationer og VVS-service herunder bl.a. blikkenslagerarbejde, kølevand, trykluft, vakuum og grundvandskøling, tag- og facadedækning, samt ventilation, udsugning og alternative energikilder som f.eks. væske-vand varmepumper til jordvarme.

Højt fagligt niveau
En stor del af arbejdet er i dag samlet i større entrepriser, men det gamle håndværk holdes også ved lige bl.a. med kobberarbejde på ejendomme som f.eks. spirret på Skt. Nicolai Kirke i Holbæk og Eksperimentariums nye, grønne kobbertag.

Erik Otto, som er femte generation i branchen, har løbende fremtidssikret virksomheden med efteruddannelse af medarbejderne og opkøb af mindre VVS forretninger i Roskilde og Tåstrup herunder Ramsø VVS A/S og Deres Blikkenslager Aps.

ERNST OTTO A/S har nu adresse i både Asnæs, Kastrup og Roskilde, hvor sidstnævnte huser virksomhedens administration og eget serviceværksted.

Udstrakt kundeservice
ERNST OTTO A/S har en hovedvægt af erhvervskunder og er særligt gearet til at håndtere de store entrepriser i forbindelse med renoveringsopgaver og erhvervs- og institutionsbyggeri for kunder på Sjælland.

ERNST OTTO A/S sætter en ære i, at alle kunder – store som små – ydes den samme gode service. Opgaverne kommer for det meste gennem anbefalinger, og kunderne er loyale og sætter både pris på det professionelle arbejde, den gode behandling og de konkurrencedygtige priser.

Et godt arbejdsklima
Det samme gode tillidsforhold hersker på arbejdspladsen ERNST OTTO A/S, som har stabile, omhyggelige og kvalitetsbevidste medarbejdere, hvoraf flere kan fejre både 20 og 25 års jubilæum i virksomheden.

Det gode renommé viser sig blandt andet i de mange ansøgninger ERNST OTTO A/S modtager, hver gang der slås en ny stilling op i virksomheden.

Stress er blevet en folkesygdom, men ikke hos ERNST OTTO A/S, hvor man afsætter den tid, det tager, at lave et ordentligt stykke arbejde, og organiserer opgaverne på en fornuftige måde, så kunderne får det ønskede arbejde udført i bedste kvalitet - til tiden.

Kernen i virksomheden
Den nuværende indehaver af ERNST OTTO A/S, Erik Otto, kan se tilbage på foreløbig 30 år i en branche i rivende udvikling.

Familietraditionerne i virksomheden rækker helt tilbage til midten af 1800-tallet, hvor Erik Ottos tiptipoldefar, Hans Otto, der var udlært kobbersmed kom fra Slesvig-Holsten, hvor virksomheden i første omgang foldede sig ud i Holbæk og i Odsherred med adresse i Asnæs.

Erik Otto ser fortrøstningsfuldt på fremtiden og en fortsat harmonisk udvikling af familievirksomheden i takt med de nye krav til teknologisk indsigt og færdigheder.

Kernen i virksomheden vil også i fremtiden bygge på et højt fagligt niveau, udstrakt kundeservice og et godt arbejdsklima.